Sinterklaas staat weer voor de deur. En dat betekent heel veel gezelligheid, de schoen zetten en pakjesavond. Een superleuk onderdeel van Sinterklaas is natuurlijk de cadeautjes. Ben jij al druk aan het nadenken wat je dit jaar wilt geven? Alleen misschien toch wat inspiratie nodig? Of wil je liever niet op een shopping spree, maar heel bewust bepaalde cadeautjes geven?

We geven je graag een tip die al heel veel mama’s en papa’s heeft geholpen in hun cadeautjes zoektocht: de vier cadeautjes-regel. 

De vier cadeautjes-regel

Steeds meer ouders ontdekken de vier cadeautjes-regel. Dat houdt in dat ze hun kinderen precies vier cadeautjes geven met Sinterklaas, op basis van de volgende criteria.

 1. Iets dat ze willen.
  Bijvoorbeeld een nieuwe Playmobil set! Ben je benieuwd wat er allemaal is? Op Lobbes.nl kan je de leukste setjes uitzoeken.
 2. Iets dat ze nodig hebben.
  Bijvoorbeeld een nieuwe mooie rugzak van Fjällräven! Stijlvol en topkwaliteit.
 3. Iets om te dragen.
  Bijvoorbeeld een supermooi nieuw jurkje of lekker warme trui van Circle of Parents. Topkwaliteit en ook nog eens heel duurzaam.
 4. Iets om te lezen.
  Afhankelijk van de leeftijd van jouw kleintjes, kan dit van alles zijn. Benieuwd naar de leukste kinderboekjes, kijk dan eens op De Nieuwe Boekhandel. Een superleuke boekhandel in Amsterdam-West. Op een werkdag voor 23.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!

Bewust en origineel

Met deze vier richtlijnen zorg je ervoor dat je niet alleen bewust bezig bent met wat je koopt, maar geef je ook nog eens vier hele diverse cadeautjes. Eén zaterdag shoppen en je hebt zo de meest originele cadeautjes op 5 december!

Natuurlijk kan je prima, als dat zo uitkomt, meer dan vier cadeautjes geven. De vier cadeautjes-regel is een mooie richtlijn die ons ook een weer een stukje bewuster tijdens de feestdagen. Circle of Parents wenst jullie heel veel cadeautjesplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *