Het afgelopen weekend was enorm leerzaam voor het team van Circle of Parents. Met zijn drieën waren we namelijk toegelaten tot het Start Crew weekend van The Family, een van de belangrijkste organisaties in Europa die startups ondersteunen en verder brengen. Dit weekend bestond uit twee dagen vol trainingen van jonge, ervaren ondernemers uit heel Europa. Samen met jonge, startende ondernemers uit Denemarken, Frankrijk, Engeland, Zweden, Roemenië, Duitsland, Oostenrijk (en zo verder) hebben we onwijs veel geleerd.

Lucas en Julius luisteren aandachtig naar één van de sprekers.

Vrijdagmorgen vertrokken we in alle vroegte richting de Duitse hoofdstad en waren we vergeten hoe diep Berlijn in het land ligt. Maar acht uur verder wandelden we dan toch voldaan het kantoor in van The Family. Na de kennismaking en wat ijsbrekers hadden we de kans wat van het mooie avondleven in Berlijn te ontdekken. Maar natuurlijk niet te laat, want de volgende dag begonnen de trainingen al om 08.30 uur.

Zaterdag zat vol met workshops en hebben we onder andere geleerd over hoe we onze online vindbaarheid kunnen verhogen, ons kunnen focussen om oplossingen te maken voor échte problemen die ouders ervaren en hoe we ouders die onderdeel zijn van Circle of Parents dichter bij elkaar kunnen brengen. Geweldige tips die we de komende tijd zullen gaan uitrollen en ontwikkelen.

De laatste dag van het weekend was meer een rustdag. Nog een paar trainingen, maar vooral ook nadenken hoe we alle lessen op Circle of Parents specifiek kunnen toepassen. Dat is ongelofelijk leuk om mee bezig te zijn en maandagavond kwamen we dan ook voldaan terug in Nederland. Vol goede ideeën, positieve energie en nieuwe ervaringen als team.

David, Julius en Lucas op een rij.
Pay it foward: geef zonder wat terug te verwachten en willen. Een top motto!

Het doel van The Family? Startups vanuit heel Europa bij elkaar brengen om kennis te delen. Ons doel? Circle of Parents nog beter te ontwikkelen om samen met jullie tweedehands kinderkleding de standaard te maken. Iedere dag staan wij op om meer gezinnen in staat te stellen tweedehands eerste keus te maken. Iedere dag leren wij hier weer meer over door naar jullie ideeën en feedback te luisteren. En iedere dag passen wij die lessen toe om het nog makkelijker, veiliger en persoonlijker te maken voor jou en vele anderen om pre-loved kinderkleding te kopen en verkopen. Zodat je jouw kind met het oog op nu en de toekomst, met een gerust hart goed kunt kleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *